Защита на вашите данни

За да отговорим на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни ви молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с ключови моменти от Политиката ни за поверителност.

Поемаме ангажимент да поддържаме висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в нашия сайт. Когато потребителите използват нашите услуги и  – при поръчка на продукт или просто при разглеждане на предлаганите от нас продукти, използваме различни начини за осигуряване на по-добрата работа на услугите ни. Важна част от тях са бисквитките. Те осигуряват по-добра връзка с нас, не на последно място за да осигурим персонализирано съдържание за нашите клиенти при евентуално повторно посещение от тях на нашия уебсайт. Ние гарантираме, че информацията, съдържаща се в тях е и ще бъде използвана само за тези цели; екипът на Phonebox-bg.com е единственият с достъп до нея и всяка предоставена информация е и ще бъде използвана само за осигуряване на качествено обслужване нас клиентите ни.

За верифициране на потребител и при поръчка поемаме пълната отговорност за защитата на вашите данни и гарантираме, че те няма да бъдат използвани за цели, различни от тази, която ви е довела при нас. Информацията, която споделяте с нас – име, средство за връзка с вас (тел. номер, email адрес и т.н.) ще бъдат защитени и няма да използвани за цели, различни от услугите, които предлагаме. С цялата отговорност на това решение заявяваме позицията си по този въпрос.