Posted on Leave a comment

Apple дебютира iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max

Apple днес обяви iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max, най-модерната гама Pro досега, включваща Dynamic Island — нов дизайн, който въвежда интуитивен начин за изживяване на iPhone — и Always-On дисплея. Снабден с A16 Bionic, най-бързият чип в смартфон, iPhone 14 Pro въвежда нов клас професионална система от камери, с първата по рода си 48MP основна камера на iPhone с четирипикселов сензор и Photonic Engine, подобрен канал за изображения което драматично подобрява снимките при слаба светлина. Тези революционни подобрения правят iPhone още по-незаменим за ежедневни задачи, творчески проекти, а сега дори и при извънредни ситуации с функции като Emergency SOS през сателит и Crash Detection. iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max ще се предлагат в четири нови нови цвята: наситено лилаво, сребристо, златно и космическо черно. Предварителните поръчки започват в петък, 9 септември, с наличност от петък, 16 септември.

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max се отличават с красив дизайн от хирургическа неръждаема стомана и текстурирано матово стъкло в четири зашеметяващи цвята. Предлагат се в 6,1-инчови и 6,7-инчови размери, и двата модела включват нов Super Retina XDR дисплей с ProMotion, който включва дисплея Always-On за първи път на iPhone, активиран от нова честота на опресняване от 1Hz и множество енергийно ефективни технологии. Това прави новия заключен екран още по-полезен, запазвайки времето, уиджетите и дейностите на живо достъпни с един поглед. Усъвършенстваният дисплей също така осигурява същото пиково HDR ниво на яркост като Pro Display XDR и най-високата пикова яркост на открито в смартфон: до 2000 нита, което е два пъти по-ярко от iPhone 13 Pro.

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max също така продължават да предлагат водещи в индустрията характеристики за издръжливост с предния капак Ceramic Shield — по-здрав от всяко стъкло на смартфон — и са защитени от обичайни разливи и злополуки с водо- и прахоустойчивост.

Dynamic Island позволява нови начини за взаимодействие с iPhone, включващ дизайн, който съчетава границата между хардуер и софтуер, адаптирайки се в реално време, за да показва важни сигнали, известия и дейности. С въвеждането на Dynamic Island, камерата TrueDepth е преработена, за да заема по-малко от площта на дисплея. Без да възпрепятства съдържанието на екрана, Dynamic Island поддържа активно състояние, за да позволи на потребителите по-лесен достъп до контролите с просто докосване и задържане. Текущите фонови дейности като Карти, Музика или таймер остават видими и интерактивни, а приложенията на трети страни в iOS 16, които предоставят информация като спортни резултати и споделяне на превози с Активности на живо, могат да се възползват от Dynamic Island.

Apple.com

Posted on Leave a comment

Новият iPhone 12

Процесорът A14 Bionic отвява всеки друг смартфон чип . Pro системата от камери изцяло променя снимането при слаба светлина – при iPhone 12 Pro Max дори повече. А Ceramic Shield осигурява четири пъти по-висока устойчивост при падане.

Не само подобрената скорост. IPhone 12 също предлага множество други подобрения, включително нов дизайн с подобрена издръжливост, OLED екран и 5G поддръжка. Новият OLED екран има по-малки рамки от всякога, плюс новата магнитно прикрепена поддръжка за зареждане MagSafe. Това е и един от най-леките iPhone, които можете да си купите.

Posted on 15 Comments

Аксесоари на едро

 

Фирмата предлага голяма гама от аксоари на едро:

 
Флип калъфиapileofcases
Силиконови протектори
Батерии за мобилни телефони
Зарядни за мобилни телефони
Кабели за мобилни телефони
Скрийн протектори

Оригинални калъфи на марките Samsung, Sony, Cellular        Line, Boss, Gucci, Guess, BMW, Karl Lagerfeld и други.

За иформация моля обърнете се към посочените контакти.

Posted on Leave a comment

Nokia планират да се завърнат на смартфон пазара още следващата година

Nokia разбиха сърцата на феновете си, след придобиването на мобилното им подразделение от Microsoft. Microsoft пък, „пребоядисахаLumia смартфоните на Nokia и сложиха надпис „Microsoft“. Nokia ще се завърнат в смартфон бизнес още през 2016 година, като ще се фокусират върху новосъздадените и развиващи се технологии, като виртуалната реалност. Най-вероятно, компанията няма да се завърне в лоното на Windows Phone операционната система, въпреки уклона си към нея, през последните няколко години. Няма информация за това, каква операционна система ще използват финландците, но е много по-вероятно, да заложат на Android.Re/code казват, че Nokia искат да създадат готини продукти и след това да лицензират дизайна и Nokia бранда към компания, която просто ще ги произвежда, дистрибутира и продава.

Това означава, че в крайна сметка, Nokia все пак ще се завърне на пазара на смартфони – просто ще има малко по-различен бизнес модел…

nokia