Posted on Leave a comment

Новият iPhone 12

Процесорът A14 Bionic отвява всеки друг смартфон чип . Pro системата от камери изцяло променя снимането при слаба светлина – при iPhone 12 Pro Max дори повече. А Ceramic Shield осигурява четири пъти по-висока устойчивост при падане.

Не само подобрената скорост. IPhone 12 също предлага множество други подобрения, включително нов дизайн с подобрена издръжливост, OLED екран и 5G поддръжка. Новият OLED екран има по-малки рамки от всякога, плюс новата магнитно прикрепена поддръжка за зареждане MagSafe. Това е и един от най-леките iPhone, които можете да си купите.

Posted on 15 коментара

Аксесоари на едро

 

Фирмата предлага голяма гама от аксоари на едро:

 
Флип калъфиapileofcases
Силиконови протектори
Батерии за мобилни телефони
Зарядни за мобилни телефони
Кабели за мобилни телефони
Скрийн протектори

Оригинални калъфи на марките Samsung, Sony, Cellular        Line, Boss, Gucci, Guess, BMW, Karl Lagerfeld и други.

За иформация моля обърнете се към посочените контакти.

Posted on Leave a comment

Nokia планират да се завърнат на смартфон пазара още следващата година

Nokia разбиха сърцата на феновете си, след придобиването на мобилното им подразделение от Microsoft. Microsoft пък, „пребоядисахаLumia смартфоните на Nokia и сложиха надпис „Microsoft“. Nokia ще се завърнат в смартфон бизнес още през 2016 година, като ще се фокусират върху новосъздадените и развиващи се технологии, като виртуалната реалност. Най-вероятно, компанията няма да се завърне в лоното на Windows Phone операционната система, въпреки уклона си към нея, през последните няколко години. Няма информация за това, каква операционна система ще използват финландците, но е много по-вероятно, да заложат на Android.Re/code казват, че Nokia искат да създадат готини продукти и след това да лицензират дизайна и Nokia бранда към компания, която просто ще ги произвежда, дистрибутира и продава.

Това означава, че в крайна сметка, Nokia все пак ще се завърне на пазара на смартфони – просто ще има малко по-различен бизнес модел…

nokia